סופלה דובאי
225 גרם חמאה
250 גרם שוקולד מריר
6 ביצים L
130 גרם סוכר
קמצוץ מלח
105 גר קמח
ממרח דובאי
פרלינים שוקולד לבן
אופן ההכנה:
1.במיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה.
2.. מחממים במיקרוגל- שוקולד מריר וחמאה להמסה.
3. מקפלים את מסת השוקולד בתוך הביצים יחד עם הקמח, מקפלים כמה שפחות!!
4. מוזגים לתבניות- (אפשר אינגליש ) מחביאים פרלינים בפנים ו2 כפיות גדושות ממרח דובאי, מקפלים בתוך התבנית כמו בסרטון.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ15 דק , לא יותר שימו לב לזמנים , זה ממש צריך להיות על גבול הלא אפוי.
**אני הכפלתי כמויות , בכמות הזאת יוצאים כ2 אינגליש .