סופלה דובאי

225 גרם חמאה

250 גרם שוקולד מריר

6 ביצים L

130 גרם סוכר

קמצוץ מלח 

105 גר קמח 

ממרח דובאי

פרלינים שוקולד לבן

אופן ההכנה:

1.במיקסר מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה.

2.. מחממים במיקרוגל- שוקולד מריר וחמאה להמסה.

3. מקפלים את מסת השוקולד בתוך הביצים יחד עם הקמח, מקפלים כמה שפחות!!

4. מוזגים לתבניות- (אפשר אינגליש ) מחביאים פרלינים בפנים ו2 כפיות גדושות ממרח דובאי, מקפלים בתוך התבנית כמו בסרטון.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ15 דק , לא יותר שימו לב לזמנים , זה ממש צריך להיות על גבול הלא אפוי.

**אני הכפלתי כמויות , בכמות הזאת יוצאים כ2 אינגליש .